viernes, 15 de octubre de 2010

SAL·LUTACIÓ

SALUTACIÓ:

Benvinguts a la nostra pàgina, tenim l’ocasió d’adreçar-nos a les famílies del centre i a tota la comunitat educativa des d’aquesta web.
         El C.P. Isabel la Catòlica és un centre preparant per a dues línies en Educació Infantil i Educació Primària, encara que actualment hi ha cursos amb tres línies.
         El col·legi està situat al centre de la població i la construcció data de 2003, sobre el terreny de l’antic edifici que datava de 1954.
         Som 38  MESTRES i 504 ALUMNES.


         El C.P. Isabel la Catòlica forma part de la xarxa de centres de Qualitat de Conselleria (IVAQE). Esta xarxa consta de tres nivells i el nostre col·legi actualment està en el nivell II.
 Mitjançant l’elaboració dels processos i la determinació de les àrees de millora, estem elaborant plans de millora, per a que el nostre col·legi millore cada dia. L’objectiu és la millora continua del nostre col.legi.


         La visió del nostre col·legi és:

Volem ser el referent socio-cultural i educatiu de l´ entorn més pròxim i formar els nostres alumnes en el respecte i la responsabilitat individual i social.
Pretenem implicar a tota la comunitat educativa en la qualitat i millora de l’ensenyament. 
Els nostres alumnes hauran d’acabar l’Educació Primària amb la major autonomia possible, formats en continguts, valors i actituds, i això requereix l’esforç individual de tots (mestres, famílies, alumnes, institucions...)